Σπιτι Με Το Mega Μηνυματα / Spiti Me To Mega Mega Tv / Αυτό το σάββατο, στις 21.00 είστε όλοι καλεσμένοι στο «σπιτι με το mega» γιατί οι «μεγάλες αγάπες» δεν τελειώνουν!

Σπιτι Με Το Mega Μηνυματα / Spiti Me To Mega Mega Tv / Αυτό το σάββατο, στις 21.00 είστε όλοι καλεσμένοι στο «σπιτι με το mega» γιατί οι «μεγάλες αγάπες» δεν τελειώνουν!. Όσο ζω, μαζω, «μεράκλωσε» το twitter. Μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται σε μια ξεχωριστή βραδιά με. Το « σπιτι με το mega », αυτό το σάββατο, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Το «σπιτι με το mega», το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Αυτό το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00 ο γιάννης κότσιρας και η γιώτα νέγκα έρχονται στο «σπιτι με το mega» και μας ταξιδεύουν με τις σπουδαίες φωνές τους και τις ξεχωριστές ερμηνείες τους.

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι. Με αφορμή την σημαντική αυτή μέρα, το «σπιτι με το mega» προετοίμασε. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 10 απριλίου του 2020 ως μια ειδική εκπομπή, με τίτλο «μένουμε σπίτι στο σπίτι με τον αντώνη ρέμο και τα τραγούδια του»,για την ψυχαγωγία του κόσμου στις μέρες της. Το « σπιτι με το mega », αυτό το σάββατο, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία σήμερα το βράδυ και μας υποδέχεται σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο με καλεσμένη την δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού.

Spiti Me To Mega Celebrities Eidhseis Yupiii Gr
Spiti Me To Mega Celebrities Eidhseis Yupiii Gr from www.yupiii.gr
Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό. Μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται σε μια ξεχωριστή βραδιά με. Ο μοναδικός «λεπα» με τις αμέτρητες επιτυχίες και τα διαχρονικά σουξέ, έρχεται να μας ξεσηκώσει θυμίζοντάς μας τι σημαίνει αυθεντική. Ο στέλιος ρόκκος έρχεται να μας ξεσηκώσει και να μας ταξιδέψει. Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι. Το «σπιτι με το mega» και αυτό το σάββατο έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή, μία μοναδική μουσική «στιγμή» μαζί με τον σταμάτη κραουνάκη και τους ξεχωριστούς καλεσμένους του. Το σάββατο 15 μαΐου η ελεωνόρα ζουγανέλη μάς χαρίζει μέσα από το «σπίτι με το mega», μια μοναδική βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες και νέα τραγούδια από το τελευταίο ψηφιακό άλμπουμ της «παρ' το αλλιωσ». Το παρασκήνιο των…μπλε κάδων που καρατόμησε κραταιούς μέχρι πρότινος εκφραστές του.

Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας!

Grand finale για το 2020 με τον γιώργο μαζωνάκη by primetime newsroom december 17, 2020 σπιτι με το mega: Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό. Σπίτι στο mega χθες και οι τηλεθεατές μαγεύτηκαν απο την ελεονώρα ζουγανέλη. Μία κατάθεση ψυχής στο grand finale για το 2020 του «σπιτι με το mega» με τον μαγικό γιώργο μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω». Ο μοναδικός «λεπα» με τις αμέτρητες επιτυχίες και τα διαχρονικά σουξέ, έρχεται να μας ξεσηκώσει θυμίζοντάς μας τι σημαίνει αυθεντική. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον γιάννη κότσιρα και τη γιώτα νέγκα. Subscribe στο κανάλι του γιάννη πλούταρχου: Στο μεγάλο φινάλε η δέσποινα βανδή μας πήγε στην «αυλή του παραδείσου» το μεγάλο φινάλε της εκπομπής «σπίτι με το mega» παρουσίασε με μοναδικό τρόπο η δέσποινα βανδή. Στο κανάλι της συγγρού δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν εύκολα την εκπομπή του σαββατόβραδου, που θεωρούν γερό χαρτί με περιθώρια συνέχισης. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 17 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον λευτέρη πανταζή. Θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν το «σπίτι με το mega»; Το σάββατο 15 μαΐου η ελεωνόρα ζουγανέλη μάς χαρίζει μέσα από το «σπίτι με το mega», μια μοναδική βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες και νέα τραγούδια από το τελευταίο ψηφιακό άλμπουμ της «παρ' το αλλιωσ».

Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για σπιτι με το mega Σπίτι στο mega χθες και οι τηλεθεατές μαγεύτηκαν απο την ελεονώρα ζουγανέλη. Όσο ζω, μαζω, «μεράκλωσε» το twitter. Μία κατάθεση ψυχής στο grand finale για το 2020 του «σπιτι με το mega» με τον μαγικό γιώργο μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω». Κάνε subscribe στο επίσημο κανάλι του γιώργου μαζωνάκη:

Menoyme Spiti Me Ton Antwnh Remo To Twitter Phre Fwtia Ki Olh H Ellada Sxoliase To Mega Pics Queen Gr
Menoyme Spiti Me Ton Antwnh Remo To Twitter Phre Fwtia Ki Olh H Ellada Sxoliase To Mega Pics Queen Gr from queen.bbend.net
Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 10 απριλίου του 2020 ως μια ειδική εκπομπή, με τίτλο «μένουμε σπίτι στο σπίτι με τον αντώνη ρέμο και τα τραγούδια του»,για την ψυχαγωγία του κόσμου στις μέρες της. Το «σπιτι με το mega» και αυτό το σάββατο έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή, μία μοναδική μουσική «στιγμή» μαζί με τον σταμάτη κραουνάκη και τους ξεχωριστούς καλεσμένους του. Αυτό το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00 ο γιάννης κότσιρας και η γιώτα νέγκα έρχονται στο «σπιτι με το mega» και μας ταξιδεύουν με τις σπουδαίες φωνές τους και τις ξεχωριστές ερμηνείες τους. Κάνε subscribe στο επίσημο κανάλι του γιώργου μαζωνάκη: Spar express για όλα στον άλιμο ! Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για σπιτι με το mega Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας! Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό.

Ερμηνείες, καλεσμένοι και συγκίνηση με την πάολα

Αυτό το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00 ο γιάννης κότσιρας και η γιώτα νέγκα έρχονται στο «σπιτι με το mega» και μας ταξιδεύουν με τις σπουδαίες φωνές τους και τις ξεχωριστές ερμηνείες τους. Subscribe στο κανάλι του γιάννη πλούταρχου: Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 17 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον λευτέρη πανταζή. Αυτό το σάββατο, στις 21.00 είστε όλοι καλεσμένοι στο «σπιτι με το mega» γιατί οι «μεγάλες αγάπες» δεν τελειώνουν! Το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία σήμερα το βράδυ και μας υποδέχεται σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο με καλεσμένη την δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 15 μαΐου στις 21:00, υποδέχεται την ελεωνόρα ζουγανέλη. Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι. Μαζί του ο βαλάντης, από την κρήτη ο λυράρης γιώργος ζερβάκης και η ειρήνη παπαδοπούλου, που ενώνουν φωνές και μελωδίες με τον απόλυτο διασκεδαστή. Το «σπιτι με το mega», το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού προσκαλεί τους. Μουσικό απόσπασμα από το σπίτι με το mega με την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά 27.3.2021, 18:14 το «σπιτι με το mega» απόψε στις 21:00, υποδέχεται την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά. Το «σπιτι με το mega», το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Εμείς συνεχίζουμε την υποστήριξη της εξαιρετικής εκπομπής σπιτι με το mega!!!

Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 17 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον λευτέρη πανταζή. Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό. Μουσικό απόσπασμα από το σπίτι με το mega με την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά 27.3.2021, 18:14 το «σπιτι με το mega» απόψε στις 21:00, υποδέχεται την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά. Το σάββατο 15 μαΐου η ελεωνόρα ζουγανέλη μάς χαρίζει μέσα από το «σπίτι με το mega», μια μοναδική βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες και νέα τραγούδια από το τελευταίο ψηφιακό άλμπουμ της «παρ' το αλλιωσ». Αυτό το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00 ο γιάννης κότσιρας και η γιώτα νέγκα έρχονται στο «σπιτι με το mega» και μας ταξιδεύουν με τις σπουδαίες φωνές τους και τις ξεχωριστές ερμηνείες τους.

Spiti Me To Mega Mega Tv
Spiti Me To Mega Mega Tv from www.megatv.com
Θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν το «σπίτι με το mega»; Το «σπιτι με το mega», το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Σπίτι στο mega χθες και οι τηλεθεατές μαγεύτηκαν απο την ελεονώρα ζουγανέλη. Μία κατάθεση ψυχής στο grand finale για το 2020 του «σπιτι με το mega» με τον μαγικό γιώργο μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω». Στο «σπιτι με το mega» ο λευτέρης πανταζής δε θα είναι μόνος. Στο κανάλι της συγγρού δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν εύκολα την εκπομπή του σαββατόβραδου, που θεωρούν γερό χαρτί με περιθώρια συνέχισης. Spar express για όλα στον άλιμο ! Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού.

175,060 likes · 15,206 talking about this.

Το σάββατο 15 μαΐου η ελεωνόρα ζουγανέλη μάς χαρίζει μέσα από το «σπίτι με το mega», μια μοναδική βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες και νέα τραγούδια από το τελευταίο ψηφιακό άλμπουμ της «παρ' το αλλιωσ». Το παρασκήνιο των…μπλε κάδων που καρατόμησε κραταιούς μέχρι πρότινος εκφραστές του. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 10 απριλίου του 2020 ως μια ειδική εκπομπή, με τίτλο «μένουμε σπίτι στο σπίτι με τον αντώνη ρέμο και τα τραγούδια του»,για την ψυχαγωγία του κόσμου στις μέρες της. Με τις μεγάλες επιτυχίες και την αγαπημένη φωνή της δέσποινας βανδή κάνει φινάλε το «σπιτι με το mega», για τη. Στο «σπιτι με το mega» ο λευτέρης πανταζής δε θα είναι μόνος. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον γιάννη κότσιρα και τη γιώτα νέγκα. Το « σπιτι με το mega », αυτό το σάββατο, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Το «σπιτι με το mega» και αυτό το σάββατο έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή, μία μοναδική μουσική «στιγμή» μαζί με τον σταμάτη κραουνάκη και τους ξεχωριστούς καλεσμένους του. Εμείς συνεχίζουμε την υποστήριξη της εξαιρετικής εκπομπής σπιτι με το mega!!! Spar express για όλα στον άλιμο ! Το «σπιτι με το mega», το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Μουσικό απόσπασμα από το σπίτι με το mega με την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά 27.3.2021, 18:14 το «σπιτι με το mega» απόψε στις 21:00, υποδέχεται την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά. Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας!

Το «σπιτι με το mega», το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή σπιτι με το mega. Το παρασκήνιο των…μπλε κάδων που καρατόμησε κραταιούς μέχρι πρότινος εκφραστές του.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook